Voedingscoaching, iedere week een contact moment met uw coach voor de beste resultaten.


Wat houd voedingscoaching in

Tijdens de voedingscoaching word u begeleid door onze coaches naar uw persoonlijke doel, of u gezonder wilt eten, af wilt vallen of een hele nieuw leefstijl wilt dan kunnen wij u hierbij helpen. U word online gecoached door Danielle Verpaalen, ze is voedingsconsulente en wilt graag mensen helpen met hun doelen op het gebied van voeding te behalen. Ze geeft je inzichten in wat goede producten zijn, motiveert je en samen zullen jullie uw doelen behalen.

Tijdens de intake van ongeveer 30 minuten wordt gekeken wat uw leefstijl op dit moment is

Hierbij brengen we het volgende in kaart:
– Lichaamsopbouw (gewicht, lengte, vet%, spiermassa, BMI)
– Huidige voedingspatroon
– Huidige stress factoren

Aan de hand hiervan zal ze aan bij uw levensstijl passend schema maken zodat u zich er makkelijk aan kunt houden. Dit doen we doormiddel van Vytal waardoor u makkelijk en snel uw schema in kunt zien, een boodschappenlijst krijgt en uw doelen/ vooruitgang ziet. Hierdoor blijft het extra makkelijk om u aan uw nieuwe eetpatroon te houden.

 

Iedere week coaching
Tijdens ons programma 12 weken word u wekelijks gecoached, om de week een afspraak van 30 minuten met Danielle waarin u aan kunt geven wat de knelpunten zijn. Danielle zal dan tips geven om hiermee om te kunnen gaan en u motiveren om uw doelen te blijven halen en u zelf uit te blijven dagen.

Kosten

12 weken programma bestaande uit:

gratis intake, 2 consults van 30 min, 10 consults van 15 min, gratis gebruik van de Vytal app.

€ 149,-

 

Begeleid naar een gezond eetpatroon in 12 weken in combinatie met sporten? Dan kan dit uiteraard ook, vraag naar de mogelijkheden.
Wilt u vandaag nog starten en een gratis intake?

 

Vul het formulier hiernaast in en wij zullen contact met u opnemen!