De zoektocht naar een naam voor onze praktijk was het moeilijkste tijdens de voorbereiding van het opzetten van de praktijk. 'Motus' is Latijns voor beweging en toen was de link met het 'in beweging zijn' al snel gelegd. inmotus staat voor 'in beweging zijn'. En zo werd inMotus Fysiotherapie geboren.

Initieel ging inMotus Fysiotherapie op 1 mei 2019 ging van start als nevenvestiging van PMC Heksenwiel. Gedurende het jaar heeft fysiotherapeut Thijs Akkermans besloten om zijn eigen visie toe te willen passen. Hierdoor kwam inMotus Fysiotherapie per 1 januari 2020 volledig in handen van Thijs Akkermans. In diezelfde periode werd het team versterkt door fysiotherapeut Aline Hilderink. Mede door haar positieve, creatieve en zeer zorgzame karakter is ze van zeer toegevoegde waarde binnen het team.

Ieder mens, van jong tot oud, is gemaakt om in beweging te zijn. Het is dan ook onze missie om onze patiënten daarbij te helpen. Bij inMotus Fysiotherapie staan wij voor een persoonlijke benadering en vinden we het belangrijk dat onze patiënten zich gehoord voelen.