We bieden verschillende vormen van coaching aan: Personal training, voedingscoaching en leefstijlcoaching.  Een gezond leefpatroon kan op een positieve manier bijdragen aan het voorkomen van mentale en lichamelijke klachten zoals stress, slecht slapen of (chronische) rug-schouder- en nekpijn. Zo wordt er gekeken naar de oorzaak van deze klachten en veranderingen aangebracht op het gebied van beweging, slaap, voeding, ontspanning en/of stoppen met roken om zo een gezondere leefstijl te creëren.


Voor wie is coaching?

Coahing is geschikt voor iedereen die hulp nodig heeft bij het vinden van een gezondere leefstijl. Dit kan bijvoorbeeld gaan om doelen zoals meer bewegen, beter eten en meer ontspannen. Wij stellen samen met u het beste behandelplan voor u samen, dit kan zijn personal training, voedingscoaching of het behandelen van de klachten. Hierdoor kunnen wij verschillende aspecten aanspreken waardoor we u kunnen begeleiden om het volledige potentieel uit u zelf te halen.

Hoe werkt coaching?

De coach zal eerst een intakegesprek met u inplannen zodat u uw voornemens en persoonlijke doelen kunt bespreken. Zo wordt er gekeken naar uw huidige leef/beweeg en voedingspatroon en welke invloed deze patronen hebben op uw leefstijl. Hoe ontstaan deze patronen en hoe kunt u ze herkennen? Vervolgens zal hij een persoonlijk stappenplan opstellen zodat u deze doelen ook kunt bereiken en volhouden. Het plan kan gericht zijn op advies en begeleiding, kleine gedragsaanpassingen, gecombineerd met sport- en oefentherapie en eventueel voedingsadvies. De coach heeft een ondersteunende en motiverende rol in het doorvoeren van deze veranderingen in uw leefstijl.